Cine suntem

Ce au în plus managerii de vânzări eficienți față de managerii de vânzări slabi? Probabil că răspunsul este o listă lungă, dar noi vorbim azi despre un factor cheie: sistemul software CRM (Customer Relationship Management – Managementul Relațiilor cu Clienții) utilizat. Care îți oferă beneficii clare din prima zi de utilizare: conectare cu clienții & partenerii; mobilitate în afaceri; siguranța protejării informațiilor cheie; creșterea afacerii și control.

Cine?

Suntem o echipă de consultanți CRM cu experiență dovedită în alegerea, configurarea, implementarea, training-ul și întreținerea aplicațiilor de tip CRM. Am participat la zeci de proiecte CRM de-a lungul timpului, atât din partea furnizorului – cel care livrează aplicația, cât și din partea clientului – beneficiarul implementării CRM.

De ce?

Am lansat platforma CRM-iștii pentru a împărtăși din experiența noastră tuturor celor interesați de beneficiile utilizării unei aplicații CRM, dar și de problemele și provocările inerente ce apar la implementarea acestei soluții. Ne adresăm managerilor, directorilor de vânzări, consultanților, dar și tuturor celor ce-și doresc să afle tainele proiectelor.

Te invitam sa ne contactezi la adresa noastra de email: contact@crmistii.com sau la numarul de telefon 0771 201 815.